Krzymowski Juristbyrå söker omgående juniora jurister Krzymowski Juristbyrå

Karriär

Krzymowski Juristbyrå söker medarbetare

Just nu söker vi i första hand juniora jurister med intresse för fastighets- och avtalsrätt.

Om dig

Vi söker dig som har juristexamen eller motsvarande. Du har en genuin vilja att lösa juridiska utmaningar genom att tillhandahålla bästa möjliga rådgivning baserat på klientens behov. För att trivas i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person som är bekväm med att arbeta på ett systematiskt sätt. Vi tror även att du är driven, initiativrik och gillar att samarbeta samt att du har lätt för att kommunicera med människor på ett tydligt och professionellt sätt. Du har en stark drivkraft att leverera i tid och med hög kvalitet. Med ett stort fokus på hyresrättsliga frågor är det viktigt att du är intresserad av avtalsrätt och fastighetsrätt i allmänhet och hyresrätt i synnerhet.

Om tjänsten

Tjänsten är en projektanställning som löper fram till den 1 januari 2019 och är i huvudsak placerad i nya och fräscha lokaler i centrala Uppsala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ingå i en projektgrupp från Krzymowski Juristbyrå som tillhandahåller kvalificerad juridisk rådgivning till en av byråns klienter i ett större fastighetsrättsligt uppdrag. Projektgruppen kommer att arbeta med placering hos klienten. Inom ramen för uppdraget kommer du att kvalitetssäkra, granska samt omförhandla kommersiella och privata hyresavtal.

Är du intresserad?

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till eller till Box 44047, 10073 Stockholm. Tjänsterna tillsätts löpande.

Har du några frågor angående tjänsten kan du vända dig till jur. dr Adriana Krzymowska, , 073-242 10 03